Doopsuiker

Is er een kleintje op komst? Hoera!

Je bent ongetwijfeld aan het brainstormen over leuke doopsuiker geschenkjes om mee te geven aan vrienden en familie, om de geboorte van jouw nieuwe oogappel te vieren. Studio Vär is hier om je te helpen!

 

Hoe werkt het?

Je kan doopsuiker bestellen met een minimum oplage van 10 stuks (startpakket).
De inhoud van het startpakket hoeft niet allemaal hetzelfde te zijn. Je kan er dus voor kiezen om 5 magneten en 5 sleutelhangers te bestellen.

 

Startpakket t.w.v. €65:

  • 10 stuks doopsuiker (vrij te kiezen uit het aanbod)
  • unieke, herbruikbare acrylstempel (t.w.v. €30)
  • magnetisch bordje bijgeleverd indien je magneten bestelt

 

Vrij te kiezen uit:

  • sleutelhangers
  • magneten
  • pins (voor op kledij)

 

Heb je een ander leuk idee? Aarzel dan niet om dit te laten weten, dan zoeken we samen naar de mogelijkheden om jouw doopsuiker helemaal uniek en naar wens te maken!

 

Wanneer moet ik bestellen?

Maatwerk vraagt tijd, veel tijd. Om alles netjes op tijd afgewerkt te krijgen is het dus van groot belang om je bestelling tijdig door te geven. Zo hebben we voldoende ruimte om samen te bespreken waar je naartoe wil en heb je jouw doopsuiker zeker voordat je kleine spruit er is.

 

Gesteld dat je best ten laatste 6 weken voor jouw uitgerekende datum alle doopsuiker in huis hebt en ik 3 à 4 weken tijd nodig heb om alles te maken en te verzenden, bestel je dus best je doopsuikeritems ten laatste wanneer je 30 weken zwanger bent!

Heb je liever alles al wat vroeger in huis? Dat kan uiteraard, en dat maakt het voor iedereen wat gemakkelijker. Bestel dus wanneer je daar klaar voor bent, maar zeker niet later dan 30 weken.

 

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om via onderstaand formulier contact op te nemen! Ik neem graag de tijd om je te woord te staan.