Hier kan je het antwoord terug vinden op de meest gestelde vragen.
Vind je het antwoord dat je zocht toch niet terug? Geef me dan een seintje via onderstaande knoppen:

 

Juwelen

Hoe en waar worden de juwelen gemaakt?
Alle juwelen worden hand gemaakt. Geen massaproductie, enkel slow fashion en unieke stukken. Ik maak alle juwelen thuis in mijn studio.

 

Van welk materiaal zijn de juwelen gemaakt en hoe kan ik dit best onderhouden?
De verschillende collecties zijn voornamelijk gemaakt op basis van polymeer klei. Voor de oorstekers of hangers gebruik ik enkel de beste kwaliteit, namelijk 'Designer Quality' (DQ), alle juwelen zijn gemaakt met nikkelvrij materiaal.
 
Wat is polymeer klei en hoe kan ik het onderhouden?
Polymeer klei is een PVC gebaseerd materiaal, die enkel hard wordt wanneer het gebakken wordt. Elk onderdeel wordt gebakken op de juiste temperatuur en met verschillende baktijden om de juiste flexibiliteit en duurzaamheid te bekomen.
De klei is licht om te dragen en gemakkelijk in onderhoud. Je kan de gekleurde onderdelen indien nodig reinigen met een vochtig doekje. Indien je juweel matter is geworden na verloop van tijd kan je de gekleurde deeltjes behandelen door ze zachtjes in te wijven met een doekje met daarop een klein beetje vaseline of handcrème.
 

Levering en verzending

Wat is de levertermijn?
Alle bestellingen van de made-to-order collecties worden binnen de 7 dagen verzonden.
Juwelen of projecten die op maat gemaakt worden hebben een langere leveringstermijn, die we samen bespreken wanneer je contact met me opneemt.
Opgelet: alle juwelen worden met de hand gemaakt waardoor de levertermijn in drukke periodes kan oplopen.
 
Ik heb geen mail ontvangen, hoe kan ik mijn bestelling opvolgen?

Bij het plaatsen van een bestelling ontvang je automatisch een mail met het overzicht van je bestelling. Check je spamfolder indien je geen mail hebt ontvangen. Kan je daar ook geen e-mail terugvinden dan heb je hoogstwaarschijnlijk een fout gemaakt bij het schrijven van je e-mail adres of is je bestelling niet goed doorgekomen. Neem dan contact met me op via mail of via het contactformulier op de website.

 

Hoeveel verzendkosten worden er aangerekend?

Bij een aankoop vanaf 80€ is de verzending binnen België gratis. De standaard verzendingskosten zijn afhankelijk van de prijs die bpost aanrekent. Op dit moment betaal je €6 verzending tot bij je thuis, en €5,55 tot in een afhaalpunt. 
Ik organiseer daarnaast ook regelmatig afhaalmomenten. Woon je dus in de buurt van Anzegem en ben je in de mogelijkheid om je pakje op te halen, dan kan je deze optie selecteren bij het afrekenen.

 

Retourneren & Herstellingen

Kan ik mijn bestelling retourneren / omruilen?

Ja, indien je de onbeschadigde, aangekochte juwelen wil retourneren kan dit door mij hiervan op de hoogte te stellen binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering. Je stuurt de juwelen op eigen risico en kosten terug naar Zwevegemstraat 4, 8570 Ingooigem.

Omruilen van een juweel dat op maat voor jou is gemaakt (zoals een naamjuweel, op maat gemaakte oorringen of een specifieke bestelling) is niet mogelijk. Hierbij ben je zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van de correcte maat of de schrijfwijze.

Voor meer uitgebreide info kijk op de pagina retourbeleid