Vier Kerst met Studio Vär

Het is bijna zover. De kerstboom wordt binnenkort opgezet, de sfeerverlichting kleurt de woonkamers en de zoektocht naar de perfecte cadeautjes is gestart! Ben jij op zoek naar het perfecte geschenk dit eindejaar? Bekijk dan zeker de webshop, daar vind je tal van unieke ontwerpen terug. Geef je liever een cadeaubon? Dat kan zeker ook, je vindt deze hier terug. Cadeaubonnen kunnen ingewisseld worden op de webshop, of kunnen gebruikt worden om een workshop te volgen.

 

Tijdens de eindejaarsperiode kan je ervoor kiezen om je bestelling te laten inpakken (+ 1 euro). Je krijgt je bestelling dan toegestuurd in een leuk juwelendoosje van Studio Vär, kan zo onder de kerstboom!


Bestellen en leveringstijden

Ik kwam het zelf maar al te vaak tegen in het verleden. Je gaat op zoek naar de ideale cadeautjes voor je vrienden en familie en zo fier als een pauw denk je 'Yes, ik ga kei hard scoren met dit cadeau'.
En dan... Is het Kerst. Maar je pakje is nog steeds niet aangekomen. Dat is toch om te rotten?
Tijdens de feestdagen wijken we even af van de 'gewone' leveringstijden. Om onze lieve postbodes niet al te veel stress te bezorgen en mezelf voldoende tijd te geven om jullie bestellingen vol handgemaakte producten te verwerken, vraag ik jullie om zeker rekening te houden met onderstaande 'deadlines':

 

Bestellen voor... Je pakje wordt ten laatste geleverd op...
zondag 04/12 om 23u59 vrijdag 09/12
zondag 11/12 om 23u59 vrijdag 16/12
donderdag 15/12 om 23u59 vrijdag 23/12
zondag 25/12 om 23u59 vrijdag 30/12